tirsdag den 1. oktober 2013

Sidste indlæg - punktum.


Det er i dag blevet tid til at afslutte arbejdet med bloggen, og det her er derfor vores sidste indlæg. Indlægget her vil fortælle lidt om hvad vores fremtidige planer er samt kort om bearbejdelsen af problemstillingen.

I bearbejdelse af problemstillingen, har vi været omkring mange emner og har haft mange dialoger. Vi har arbejdet i de forskellige faser af innovationsslangen, og fået meget viden ud af dette. Fra start startede vi et helt andet sted, end hvor vi står lige nu. Det har været en ”åben” proces, hvor vi har været påvirket af mange indtryk og meninger, som har gjort det til en foranderlig proces.

I det næste stykke tid, indtil eksamen, vil vi forbedrede os på det mundtlige oplæg. Og vi har allerede nu gjort os nogle tanker omkring, hvad vores fremlæggelse skal indeholde. Vi har overvejet at komme ind omkring noget om velfærdsstaten og sundhedsjura, noget omkring etik i sundhedsvæsnet, der vil komme noget omkring tværfaglighed, der vil være noget omkring patientforløb og kvalitetssikring samt vil der være noget omkring vores løsningsforslag evt. et udkast på produktet.
Udover at have styr på oplægget, skal baggrundsviden også være i orden. Derfor skal der i den næste periode også læses en del, hvilket vil foregå på den måde, at vi læser hjemme hver især, men har nogle dage sammen, hvor vi høre hinanden i pensummet. Dette føler vi alle i gruppen er den bedste måde, at forbedrede os på.
Sideløbende med læsning til eksamen samt udarbejdelse af oplægget, skal vi også have videreudviklet vores løsningsforslag og evt. en prototype inden eksamen.

Alt i alt mangler der stadig meget arbejde inden eksamen, og vi ser frem til den næste periode.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar