mandag den 30. september 2013

Noget af det sidste ...


Arbejdet i dag har bestået af opsamling af mange forskellige ting. Vi har de sidste mange dage siddet med noget hver især, hvor vi som sagt tidligere, har haft stor mulighed for at fordybe os i et område. I dag handlede det så om at få informeret hinanden omkring arbejdet, og hvad der inddraget og fået opdateret bloggen i forhold til det der er arbejdet med.

Vi har haft mange spændende dialoger i løbet af dagen. Vi har været inde omkring det at være innovative, i form af vores ideer til hvordan vi ville løse problemstilling på. Dette kan læses mere om inde under vores proces. I forbindelse med dette, har vi derfor taget kontakt til Region Nordjylland, i forhold til at få viden omkring deres tidligere kampagne om visiterede skadestuer i Nordjylland. Her søgte vi informationer om økonomien i forhold til kampagne, altså hvem betaler dette, om den var blevet husomstansdelt, om den skulle godkendes før brug, om der evt. ville være nye tiltag til kampagnen hvis den skulle laves igen og om hvor godt den virkede. Vi venter derfor stadig på svar, som vi håber på at kan benytte til den videre udvikling af vores produkt.

Vi har i dag også har læringsudbytterne oppe at vende. Her har vi simpelthen gennemgået hver læringsudbytte, for at se om der var noget der manglede. Derved fik vi også dannet os et overblik over, hvor meget vi egentlig har fået anbragt på bloggen og hvor meget teori vi har kunne sætte i relation til vores problemstilling. I løbet af gennemgangen, havde vi en lang dialog omkring sygeplejerskens ansvar, idet at sygeplejersker ofte har flere og forskellige kompetencer samt tilladelser, set i forhold til på hvilken afdeling man er på. Dette er oplevet ude i praksis, da vi alle i gruppen har været på andre afdelinger end lige akut modtagelsen, hvor mange af tingene er forskellige og hvor sygeplejerskerne har ansvar for andre ting og områder. Men hele denne dialog mundede ud i, at vi sygeplejerstuderende har store muligheder for at tænke mere innovativt, for i forhold til diverse arbejdsopgaver, som venter på arbejdsmarkedet og den daglige kontakt med patienter og borger, kan vi fremstille mange ideer til forbedringer og produkter, som kan gavne både patienter, personalet og sundhedsvæsnet generelt.

Efter i dag føler vi, at vi er godt med i processen og at vi har et overblik over vores arbejde. Vi mangler dog lige det sidste, for at vi kan slippe bloggen helt. Vi har derfor valgt at uddele de sidste opgaver, som handler om at få styr på referencer samt de sidste indlæg, som vi følte vi manglede efter opsamlingen i dag.

Vi ser frem til kl. 9 i morgen….





Ingen kommentarer:

Send en kommentar