fredag den 27. september 2013

Arbejdsmetode d. 27/9 2013


I dag har vi ”næsten” hele gruppen været samlet.. Line er tilbage fra landsholdet, dog er Vibeke blevet ramt af sygdom. Men teknologien kan mange spændende ting.
Vi startede morgen med at få opsamlet og snakket om hvor langt vi hver især er noget med vores arbejde, og hvad planen skulle være. Vibeke var med via skype, så vi alle kunne være med i dialogen.

Ud fra sidste vejledningsmøde og vores standpunkt har vi fået lavet en ny brainstrom. Vi er gået ud fra den gamle brainstorm, hvor vi nu har uddybet hvad vi har nået og hvad der er valgt fra. Denne vil blive renskrevet og vil komme op senere.

Under ”mødet” på skype, blev vi enige om at arbejder videre hver for sig i dag, da vi på den måde kan fordybe os i den udvalgte litteratur.

Vibeke sidder og arbejder fortsat med sundhedspædagogiske begreber samt patientperspektiver, idet at Vibeke synes dette område er interessant og emnet ligger i forlængelse af hendes forrige arbejdsområde. Oanh fordyber sig i rolleteori og ledelsesstruktur, set i forhold til de diverse interviews vi har foretaget. Dette har Oanh taget sig af, da hun har bearbejdet interviews. Lindi fordyber sig i Steine Kvales interviewteori, da vi har anvendt denne metode til at opstille spørgsmål og bearbejdelse til interviews, og brugt den til vores arbejdsproces. Lindi og Oanh har derfor aftalt at sidde sammen, så de kan arbejde tæt sammen. Nanna arbejder forsat videre med patientforløb, da arbejdet med spørgeskemaerne har lagt op til at fordybe sig i hvad et patientforløb kan være og indeholder. Line har valgt at fordybe sig i chancepilot i forhold til innovationsslangen. Her under vil hun belyse vores arbejdsproces og konkretisere vores anvendte metoder, hvor der vil medfølge begrundelse på hvorfor vi har valgt netop disse metoder til udarbejdelse af problemstilling.

I løbet af dagen har vi aftalt tidpunkter på hvornår vi mødes over facebook chatten, så vi kan lave en opsamling og høre hvordan det går ved hinanden. Og ellers kan vi ALTID kontakte hinanden og derved støtte og hjælpe hinanden, hvis der skulle opstå problemer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar