torsdag den 26. september 2013

Opsamling

Tirsdag den 24 September
Nanna og Lindi var på besøg i akutmodtagelsen og arbejdede efterfølgende med et referat af deres oplevelser.

Oanh, Vibeke og Line arbejde hjemmefra hver især, samtidig med at de korresponderede med hinanden via. Facebook chat. Oanh arbejdede med grundigt referat af interviewet af Falck behandleren, sygeplejersken og afdelingssygeplejersken. Vibeke arbejdede med sundhedspædagogiske begreber og Line arbejdede med teori omkring hjerte-kar problemer og brystsmerter.

Vi valgte at arbejde hjemmefra, da vi på den måde lettere kan fordybe os i materiale, samt er Line i Ungarn og spille fodbold. Vi er rigtig gode til at skrive sammen og sende det materiale vi hver især får udarbejdet til hinanden., vi søger hinandens accept og spørger hinanden til råds.


Nanna har arbejdet med at uploade de indlæg vi udarbejder på webbloggen.
Onsdag den 25 September


Vibeke og Oanh har i dag været på besøg i akutmodtagelsen, deres oplevelse af besøget vil følge som indlæg, en af de følgende dage.
Nanna har arbejdet med spørgeskemaer, Lindi har haft korrespondance med Line omkring teori vedrørende symptomer og årsager til brystsmerter.


Vi har haft vejledningsmøde med Anne Marie Dalsgård.
I morgen vil vi igen arbejde hjemmefra, da det passer bedst til vores læringsstile, når vi skal fordybe os i teori. Vi har uddelegeret opgaver til hinanden, eller rettere vi har lavet en brainstorm over de ting vi gerne vil undersøge, og vi har hver især budt ind med hvad vi gerne vil fordybe os i.


Lindi vil arbejde med sundhedsjura og velfærdsstatsteori.
Oanh vil arbejde med rolle teori, sat i forhold interviewene med sygeplejersken og afdelingssygeplejersken. Derudover vil Oanh arbejde med ledelsesstruktur.


Nanna vil arbejde med patientforløb, i forhold til melding eller det at komme uanmeldt og med konkrete eksempler fra akutmodtagelsen.
Vibeke vil arbejde videre med sundhedspædagogiske begreber i forhold til vores problemstilling. Derudover vil hun arbejde med patientperspektiv, det at være akut kritisk syg i forhold til ”gå i panik og selv henvende sig i skadestuen”


Vi har endnu ikke talt med Line, men vi vil følgende holde hende informeret, og høre hvad hun ønsker at fordybe sig i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar