tirsdag den 10. september 2013

Opsamling


Vi har fået tilbagemelding fra vores kontaktpersoner fra klinisk praksis, vi har møde med dem onsdag den 11/9 kl. 11. Vi har forberedt en del spørgsmål, som vi ser frem til at få besvaret, da vi på nuværende tidspunkt har svært ved at finde ud af hvordan vi griber problemstillingen an. Vi har haft fokus på FAM (fælles akut modtagelsen), da vi ud fra FAM rapporten har forstået at akut modtagelsen findes i FAM. Tilbagemelding fra kontaktperson antyder dog at hun ikke som sådan har relation til FAM.
Vi har taget kontakt til hjerteforeningen der opfordrede os til at læse litteraturen på deres hjemmeside, da de ikke kan henvise os til eventuelle relevante hjertepatienter.

1 kommentar:

  1. Mail til hjerteforegningen:

    Vi er 5 sygeplejestuderende fra UCN i Hjørring, der er ved at lave en opgave
    Om:
    Hvad betydning har det for ikke diagnosticerede hjertepatienter at møde op i akutafdelingen uden om vagtlæge eller ved at ringe 112.

    Vi skriver til jer fordi i har kontakt med mennesker med hjerte problemer, som måske har været udsat for dette.
    Det har måske haft betydning for deres forløb/behandling i sygehusvæsnets
    Vores undersøgelse går mest på Sygehus Vendsyssels akutafdeling, men kender i nogen der har lyst til, at snakke med os om deres indlæggelses forløb, når det ikke helt går efter bogen.
    Det kan også være. At i har nogle fortællinger.

    Med venlig hilsen.
    Nanna, Line, Oanh, Vibeke og Lindi.


    Evaluering:
    Vi har modtaget svar fra hjerteforeningen og prøvet at studere deres hjemme side som de opfordrede os til, men det gav os ikke rigtig noget i forhold til vores problemstilling fra akut modtagelsen. Dog fik vi det ud af siden at Hjerteforeningen er et godt fællesskab hvor nye hjertepatienter kan finde en tryghed og hjælp hos ligestillede og sundhedspersonale.

    SvarSlet